KONCERT | STŘEDA 14. ČERVNA 2023 začátek mezi 18:00 až 18:30 v parku Portheimka

Ještě nám ani nedozněly v uších poslední tóny z výročního koncertu na Lodi Tajemství a už se nemůžeme dočkat, až Vám opět zahrajeme. Tentokrát na tradičním open-airu v pražském parku Portheimka poblíž Anděla. Program dne začíná již v 17:00 vystoupením žáků ZUŠ Štefánikova z oddělení jazzu, rocku & popu. Poté, cca o hodinu později, naváže náš koncert. Předpokládaný začátek našeho koncertu je nejdříve v 18:00, nejpozději v 18:30. Vstup na koncert je volný!

Park je průchozí a prostorný. Vítán je každý, kdo jde kolem. Akce je pojímána velice neformálně a těší se veliké oblibě širokého obecenstva včetně rodin s malými dětmi. Zveme Vás tedy opět na aspoň krátké pozastavení se, zatrsání si či popovídání si s přáteli, to vše s možností posezení na trávě či v předzahrádce zdejší kavárny v přízemí barokního letohrádku, při poslechu swingové muziky v osobitém podání našeho bigbandu. Vloni nám počasí přálo, vzpomeňte, jak slunce hřálo. Tak se zas přijďte kouknout, jak jde vedro profouknout!

Upozornění: Při nepřízni počasí si vyhrazujeme právo naše vystoupení zrušit nebo přesunout do nedalekého koncertního sálu, který je hned přes ulici.

Externí odkazy:

Vystoupení oddělení jazzu, rocku & popu ZUŠ Štefánikova

https://www.zusart.cz/zaverecny-koncert-oddeleni-jazzu-rocku-popu-a-big-bandu-unisono-open-air-14-6-2023/

Českavárna Portheimka

https://www.ceskava.cz/kavarna/

https://www.facebook.com/ceskavarna

Zahrada Portheimka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *